Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most volt gólyatábor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most volt gólyatábor?

Figyelt kérdés

Az egyik szervező (aki most lesz végzős) nagyon megtetszett. Mikor ránéztem, vagy csak a szemem sarkából figyeltem, majdnem mindig engem nézett. Volt mikor összenéztünk 1-2 mp-re. Mikor vizibombával dobáltak, odaszólt neki egy barátja, hogy dobjon meg engem, mire ő azt válaszolta, hogy "őt nem dobom meg" (vagy valami ilyesmit). Lehet ebből valami a jövőben?

15/l 18/f

2015. aug. 27. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
xDD igen, nem akart megdobni egy vizibombával, össze fogtok házasodni, 3 gyereketek lesz a nászútatok meg hawaiin.
2015. aug. 27. 21:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ebből házasság lesz *-* 💍
2015. aug. 27. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már naiv... nem is ismered könyörgöm... " Az egyik szervező (aki most lesz végzős) nagyon megtetszett "

Kezdjük ott, hogy elsőre csak a külseje tetszhetett meg... beszélgettél vele? Mesélt magáról? Mert ha nem akkor nem tudom, hogyan gondolhatod 3 nap után, hogy ebből lehet-e valami..

Az csak egy dolog, hogy 1-2 másodpercre összenéztetek, nap mint nap nézek emberekre ugyan eddig...

Fejezd be az álmodozást, és ha tényleg tetszik akkor tegyél is érte, ne itt gyakori kérdéseken tegyél fel képtelen kérdéseket...

2015. aug. 27. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Haha :D beszélgettem már vele, azt is mondta, hogy szép vagyok. És egy éve ismerem.
2015. aug. 27. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor miért nem írtad bele a kérdésbe hogy egy éve ismered? Ne legyél naiv, nem fog a lábad elé borulni, neked is tenned kell valamit
2015. aug. 27. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Kis tini pic.sa. :D
2015. aug. 27. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Na most tanulta meg a kérdező, hogy többet ide ne tegyen fel kérdést, mert a paraszt válaszolók lehordják :D
2015. aug. 27. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ez még így sok.
2015. aug. 27. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!