Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most volt gólyatábor?
Az egyik szervező (aki most lesz végzős) nagyon megtetszett. Mikor ránéztem, vagy csak a szemem sarkából figyeltem, majdnem mindig engem nézett. Volt mikor összenéztünk 1-2 mp-re. Mikor vizibombával dobáltak, odaszólt neki egy barátja, hogy dobjon meg engem, mire ő azt válaszolta, hogy "őt nem dobom meg" (vagy valami ilyesmit). Lehet ebből valami a jövőben?
15/l 18/f
Ne legyél már naiv... nem is ismered könyörgöm... " Az egyik szervező (aki most lesz végzős) nagyon megtetszett "
Kezdjük ott, hogy elsőre csak a külseje tetszhetett meg... beszélgettél vele? Mesélt magáról? Mert ha nem akkor nem tudom, hogyan gondolhatod 3 nap után, hogy ebből lehet-e valami..
Az csak egy dolog, hogy 1-2 másodpercre összenéztetek, nap mint nap nézek emberekre ugyan eddig...
Fejezd be az álmodozást, és ha tényleg tetszik akkor tegyél is érte, ne itt gyakori kérdéseken tegyél fel képtelen kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!