Gólyatábor 2015! SEGÍTENÉTEK KÉRLEK?
Most leszek 9.-es, gimnáziumban. Lány vagyok (már ha ez segít). Az a harci helyzet, hogy 2015.08.28-29-én gólyatáborba megyek. És NAGYON félek tőle. De muszáj vagyok elmenni, mert az összes leendő osztálytársam ott lesz. Amúgyis ilyen zárkózott, magánakvaló, bufurc vagyok..sokak szerint.
Hogyan küzdjem le a félelmet? Hogyan barátkozzak? Hogyan nyíljak meg? Mindezt könnyen!?
Nemsokára itt van és már most remeg a gyomrom.
Seg8tsetek! kérlek..
Én 7.-es leszek, nekem 7 napos volt a gólytábor, én is féltem, előtte még sírtam is, de úgy el voltunk foglalva a jobbnál jobb játékokkal, programokkal, hogy iszonyúan megszerettem, é nagyon sajnáltam, hogy haza kell jönni.
Szerintem Te is rá fogsz jönni, hogy élvezed, nem kell aggódni. Addig is jó nyaralást és jó Gólytábort.😃
13/f
Felesleges azt írnom, hogy ne izgulj, mert úgyis izgulni fogsz :)
Pont ilyen voltam annak idején, visszahúzódó, zárkózott. De mégis találtam olyan embereket, akikkel megértettük egymást. Legyél nyitott, és kedves.
Nyilván több ember lesz egy szobában, így könnyebb lesz barátkozni, és majd az elfogyasztott alkohol is oldja kicsit a gátlásokat. De ne igyál sokat azért!
De jó nektek hogy izgultok! Én eljutni sem tudok odáig, de szerintem nálunk már volt is, lemaradtam valszeg.:(
Én is 9-es leszek, bíztatlak a beilleszkedéshez:)
Köszönöm a válaszokat!
Ma lesz meg holnap a gólyatábor, de annyira félek, hogy sírni tudnék.. Már most görcsöl a hasam:(
Az vigasztal, hogy ha nem érzem jól magam, hívom apát és jön értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!