Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondom van anyámmal. Mit tehetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondom van anyámmal. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és van egy nálam 10 évvel idősebb barátom. Anyám bele ment, hogy találkozgassunk meg beszéljünk, de lekorlátozta azt az időt amit a párommal beszélhetek. Ezt megteheti? Ráadásul olyankor mikor beszélgetnék barátommal, ő mindig kitalál valamit. Illetve megtiltotta azt, hogy bármi szexhez kapcsolatos dolgot csináljunk 18 éves koromig. Ezt sem teheti meg, igaz? Meg még azt sem szertné, hogy a párom eljöjjön hozánk. Ha én beengedem a házba akkor mit tehet? Vagy hogy én elmenjek a barátomhoz. Azt megcsinálhatom, hogy fogom magam és elutazom hozzá egy hétvégére? Vagy feltétlen anyám engedélyét kell kérnem?

Előre is köszönöm.

2015. aug. 27. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Amig nem vagy 18 addig eleg sok mindent megtehet veled anyukad. Es jogosan felt, 10 ev eleg nagy kulonbseg.. :) ne utazz el hozza, mert akkor kb olyan buntit kapsz anyadtol amit te nem akarsz
2015. aug. 27. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

18 éves korodig anyád a felelős érted, szóval lekorlátozhat...

de lehet normális érvekkel megtudod vele beszélni...

ő csak nevelni akar és nem akarja, hogy elkurvulj esetleg...

nem ellened teszi a dolgokat, még ha neked úgy is tűnik...

22F

2015. aug. 27. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha azok után, hogy a párod anyudat belevonja a kapcsolatotokba (mert ha nem akkor már elmenekült volna ez tuti) akkor az már rég valami. Én ismertem a Te korodban 20 év korkülönbséget is ami támogatva volt. Az, hogy a szexet nem engedi, oké. Az, hogy csak időnként találkozzatok, oké. De a beszélgetésnél semmi ártalmas nem történhet és a kommunikáció elengedhetetlen ahhoz, hogy megismerjétek egymást jobban. Ha beengeded a házba, akkor anyud kiveri a balhét, mint Rocky a bal bokáját, ha nem akarja. Szerintem neccesen megoldható, hogy elutazhass hozzá, ha annyira akarsz, de akkor lehet a vidám kékek is élvezni fogják az előadást. Habár mivel nem Te hívtad őket, nem tehetnek semmit. A személyi szabadság szent.

Azt javaslom tartsatok ki egymás mellett, ha tényleg szeretitek egymást. Nem korhoz kötött és 16 évesen MÁR épp hogy érett vagy erre jogi szempontból is. Szexuális dolgok még lehet nem kéne, de egy szerelmi kapcsolat nem csak ebből áll. Más 16 éves lányok közül páran már ilyenkor a párjukkal éltek. De feltételezem még suliba jársz, szóval legalább azt fejezd be aztán utána hozzá is költözhetnél ha annyira nem bírod otthon.

Kitartás :)

2015. aug. 27. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
18 éves korodig anyád felel érted, minden mértékben. Szóval ezeket simán megteheti. Amit tehetsz az az, hogy vagy jókislány leszel, és idővel meggyőzöd, vagy kijátszod.
2015. aug. 27. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
De megteheti simán, 18 éves korodig a neved, hallgass. Jól is teszi édesanyád, ha már 26 évessel ismerkedsz..
2015. aug. 27. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
biztosan megdugna aztán vinné a vesédet
2015. szept. 4. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:

"Bírom", amikor a válaszok helyett mindenféle szűklátókörű előítélet fröcsög összevissza anélkül, hogy a helyzetet meg akarnák ismerni.

Amit a kedves kérdező tehet, az az, hogy kitart a szerelme mellett tűzön-vizen át és magasról tojik az efféle előítéletekre. Ha a srác rendes akkor a kedves anyuka idővel belátja, hogy nincs miért aggódnia.

Ne mi mondjuk meg, hogy kivel legyen, hisz a szerelem bárhogy létezhet.

Szégyen, hogy a kommentelők egy része nem képes előítéletek nélkül véleményt mondani. Ennyi erővel egy "ideális pár" férfitagja is lenyúlhatná a vesét meg a nőtagja is lefekhetne összevissza.

A kérdező nyilván szerelmes és a szerelme is nyilván viszonozza, különben nem lennének együtt. Azt gondolom, hogy a mai társadalomban megszűnt a romantika, ha folyton vesékre, dugásra meg egyebekre asszociálnak.

2015. szept. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!