Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van barátom, de más pasi tettszik.

Figyelt kérdés

Van párom,de ő mostanában sosem ér rám. Úgy érzem már nem vagyok neki elég fontos . Ő azt mondja ,hogy azért dolgozik egyfolytában ,hogy később együtt lakjunk majd. Én viszont nem szeretnék senkivel összeköltözni,mert egyszer már megjártam. Most viszont megtettszett egy másik pasi. Olyan hirtelen történt ,pedig csak ritkán futunk össze ,de mégis annyira helyes.Ennek a srácnak viszont szerintem van barátnője .

Mit csináljak?

Szerintetek?

Komolyakat,köszi!

2015. aug. 25. 14:32
 1/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kész egy komoly kapcsolatra...
2015. aug. 25. 14:33
 2/7 anonim válasza:
Szerintem egy ri..banc vagy.
2015. aug. 25. 14:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért ,mert megtettszett más?
2015. aug. 25. 14:38
 4/7 anonim válasza:
Beszeld meg a paroddal hogy te meg nem gondolkozol az ossze koltozesben ...
2015. aug. 25. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki
2015. aug. 25. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól még nem r1banc, mert valaki tetszik neki 1...2, azt elmondhatod a párodnak, hogy egyre inkább nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban és jó lenne leülni megbeszélni a dolgokat őszintén
2015. aug. 25. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha csak azért merült fel benned a szakítás (mert 100%,hogy felmerült), mert az a másik srác helyes, akkor nagyon sajnálom................

.......hogy a barátodnak ilyen felszínes barátnője van.

2015. aug. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!