Tettszik egy pasi mit tegyek? Bővebb lennt
Figyelt kérdés
Az a helyzet , hogy néha szoktam őt làtni buszon.Ő buszsofőr.Nem tudok róla semmit se csak a nevét.Àkosnak hívjàk kinéztem a menetleveléből.Néha szoktam neki köszönni.Ő is nekem.Gàz ha letegeztem?Egy ismerős van aki közös tőle tudnàk kérdezgetni,de nem merek.Nem lesz ciki? Hogy kérdezzem meg és mit kérdezzek még és hogyan??? Mivel hívhatnàm fel magamra a figyelmet? Szólítsam meg esetleg,de hogy?? Flörtöljek vele? És ha visszautasít az ciki lenne!!! SEGÍTSETEK!!!!!!! Mit tennétek? Nagyon tettszik!! Nem vagyok valami bàtor típus!!2013. jún. 4. 22:55
1/2 anonim válasza:
utálom az össze tinib.szó buszsofört ! :DD
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kivàncsi ilyen vèleményekre tartsd meg magadnak senkit nem érdekel!!! :D :D
2013. jún. 5. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!