Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a pávák jönnek be?

Figyelt kérdés
Manapság csak a "0 izom, ágaskodó hajú, páva, bunkó" fiúk jönnek be a lányoknak. A kedves jóindulatú fiúk pedig nem. Én is ilyen vagyok. Mit tudnék tenni, hogy a lányok felfigyeljenek rám?

2015. aug. 25. 00:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az égre miért mondják vajon, hogy kék?
2015. aug. 25. 11:46
 22/23 A kérdező kommentje:
Nrm arrol van szó, hogy ronda vagyok... Jóképű srácnak tartom magam. Es nem azt mondom, hogy nrm tudok csajozni, vannak akikkel kulonosen joban vagyok. Én arra céloztam, hogy az általam leírt fiúk jobban jönnek be a lányoknak!
2015. aug. 25. 12:02
 23/23 anonim ***** válasza:
A lányok többségét mindig is érdekelte a divat, ez generációk óta így van. Most a páwák a "menők", nyilván ezért (is) tetszenek sok csajnak. Egyébként a 20 év feletti nők már röhögő és egyben sírógörcsöt kapnak a páwáktól. Max. a tizenévesek számára vonzóak.
2015. aug. 25. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!