Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak a pávák jönnek be?
11/23 anonim válasza:
hát, az én környezetemben rengeteg lány van, és egyiknek sem jönnek be a pávák. igazából nem is tudják, mik azok a pávák.
25/F
2015. aug. 25. 01:02
12/23 A kérdező kommentje:
Nem a nagypofájú válaszokra vagyok kíváncsi! Amugy köszönöm a válaszokat a normális kommentelőknek.
Itt úgyis csak olyan lányokat találhatsz akiknek a rendes srácok jönnek be és utálják a pávákat :) Hiszen ez itt a gyk itt mindenki rendes , jó indulatú stb
2015. aug. 25. 02:50
Nekem se a pávák tetszenek....15/l
2015. aug. 25. 08:05
Ne általánosíts, nem minden lánynak ezek a nyomik jönnek be. Mindig is undorodtam tőlük, sőt, a baráti körömben sem tudok olyat, akinek bejönnének. Nem csak a jellemük, ez a stílus is legalább annyira gusztustalan. Nagyon kevésnek tud jól állni az a frizura, a többin átkozottul idétlen. Majd te is megtalálod a hozzád illő lányt, vagy ő téged. A páwák imádatát meg majd kinövik, mint ahogy a tinisztárokat. 17/L
2015. aug. 25. 08:55
Én fiú vagyok és nem páwa, de nem kéne leszólni akin alig van izom.. Nagyon sokszor elkezdtem a fegyencedzést, de nem tudtam folytatni mert fáj a hátam és egyszerűen nincs motivációm..
2015. aug. 25. 09:13
"0 izom" - Ez miért gond?
Amúgy keress olyan lányokat, akiknek nem a pávák jönnek be!
2015. aug. 25. 09:21
Bocsi az offért de az nem kicsit gáz ha valaki azzal vág fel hogy a zarából, bershkából meg ilyen helyekről öltözik? Ezek nem is minőségi márkaboltok,aki igazán ad a külsejére az nem hord ilyesmit...csak nem értem,mindenki azt mondja hogy a páwák "igényesek"..hát nem..
2015. aug. 25. 09:48
Maga az öltözködési stílusom nem "páwa" viszont a hajam oldalra nyalt, vagy ha rövidebbre vágom felállított, szimplán azért mert golyó fejem van és ez nyújt rajta optikailag ez áll jól :D
Viszont nagy tévhit, hogy a lányoknak a "bunkó" srácok tetszenek és a "kedved, jóindulatú nem", ez nem így van. Ha meglátnak téged az utcán nincs a homlokodra írva, hogy "jóindulatú", de ha ránéznek 1 férfire látják, hogy jól néz ki és ez számít. Egyébként az is egy hatalmas nagy általánosítás, hogy aki jól néz ki az bunkó :D Mint sokszor olvastam itt, hogy "kigyurt gazdag bunkó srácok" :D Mintha annyira nagy összefügésben lenne. Persze a ronda sárcok nagytöbbsége tényleg kedves azért mert valamivel kell kompenzálni a csúnyaságot, de ennyi :D
2015. aug. 25. 09:48
A fiúk miért ezt a kifogást írják,ha nem tudnak becsajozni?
2015. aug. 25. 11:26
Kapcsolódó kérdések: