Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha várok egy normális fiúra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha várok egy normális fiúra?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt barátom , de a barátnőim java részének már igen, mondjuk nem vagyok rájuk féltékeny..... de én is szivesen "ki próbáltam", hogy milyen az mikor egy lánynak barátja van , de itt most nem arra gondolok, hogy fejvesztve ugranék az első adandó alkalomba...

16/L

2015. aug. 24. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így érzek,csak én nem csak egy normális fiúra várok...nekem az is kell,hogy helyes legyen...15/l
2015. aug. 24. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is egy normális csajra várok, ha gondolod írj, megismerhetjük egymást. F/17
2015. aug. 24. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj?

Elég buta kérdés ,már ne is haragudj. Ez a természetes és ez a jobb ,hogy vársz egy normálisra.

gondolj bele ,hogy boldog lennél egy olyannal aki csak kihasználna és nem szeretne igazán? Ő csak összetörné a szívedet ,így inkább tartogasd olyan embernek aki megérdemli.

2015. aug. 24. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Neked ez kell, ilyen a természeted. Nincs ezzel semmi gond, te így szeretnéd és ebben másnak nem igazán van beleszólása, csak saját magadnak. Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, akkor alig lehet úgy, hogy most "felszedsz valakit".

Nekem volt barátnőm, de nem bántam meg. Tapasztalatot szereztem és azt hiszem komolynak is indult, csak közbejött néhány dolog, ami miatt vége lett. Most nem sietek, majd ahogy alakul.

2015. aug. 24. 23:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat , kedvesek vagytok :))
2015. aug. 25. 00:01
 6/9 anonim válasza:

Én is normális lányra várok csak nehéz az univerzumba megtalálni a hangyákat :D ;)

Ha valaki gondolja írhat 18F

2015. aug. 25. 01:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Ez lenne a normális.
2015. aug. 25. 02:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem baj az.Én is egy normális csajra várok aki nem dob el mint egy használt rongyot.16/F
2015. aug. 25. 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:
8. válasz igen tetszetős, énis így vagyok várakozom, ez van 18/F
2015. aug. 25. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!