Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy normális srácra várok?
Figyelt kérdés
Az a bajom hogy a barátnőim mind hetente, naponta váltják a pasijukat nekem meg még nem volt mert én egy normális srácra várok. Csak emiatt piszkálnak is sajnos.2015. aug. 19. 13:00
1/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek baj? Vagy felesleges mert úgy sincsen?
2015. aug. 19. 13:01
2/14 anonim válasza:
Dehogy baj,én is arra várok 15/L
3/14 anonim válasza:
Az. Ne várj, hanem nyiss te is. Nem haraptunk még, ha egy lány jött oda vagy kezdeményezett. Több bátorság és sok sikert! :)
4/14 anonim válasza:
Megfogod találni, ne erőltesd jönni fog magától! Hány éves vagy egyébként?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem eröltettem, egyébként 16.
2015. aug. 19. 13:17
6/14 anonim válasza:
Beszélgessünk, írj privit :) F/17
7/14 anonim válasza:
Én meg egy normális lányra 15/F
10/14 anonim válasza:
Az nem baj, csak minket, normális srácokat nem nagyon vesztek észre! Kezdeményezz te is, ne félj, nem bántunk :)
Én meg normális lány keresek, csak hát nem találok.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!