Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma ha ilyen magas vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma ha ilyen magas vagyok?

Figyelt kérdés
Lányok titeket zavar ha a fiú 193 magas ? Mellé sportos alkatom van nem vagyok csonti,viszont kopaszra van nyírva mindig a fejem,hogy edzésen ne zavarjon.Ez a külső ijesztő nektek? Mindenhol azt hallom,hogy a magas pasik jönnek be a csajoknak de én ezt valahogy eddig nem vettem észre.Egy alacsonyabb 160-165cm-es lány nem érezné rosszul magát egy ilyen yetivel ?
2015. aug. 24. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Van 1-2 lány akinek ez már túl magas. Én is pont ennyi vagyok, és tapasztaltam, hogy elég sok lány aki az államig ér, szarul érzi magát a társaságomban, hitványnak és kicsinek, eltűnik az önbizalmuk. Viszont egy kis hajat szerintem növessz, a kopasz + magas már nagyon ijesztő lehet.
2015. aug. 24. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerinted egy majd' 180 cm-s csajnak ijesztő lennél?:D Amúgy miért nem magas lányoknál próbálkozol? :O
2015. aug. 24. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen rendben van a magasságod. Ráadásul, ha nem is a "30 kiló vasággyal" típus vagy...

A kopaszsággal meg tényleg semmi gond nincs, főleg, hogy sport miatt.

2015. aug. 24. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
A hajnövesztés kizárva,nem tudom elviselni :D Hát nem én döntöm el,hogy milyen lányok tetszenek meg,az csak úgy jön magától de az alacsonyabb lányok jobban bejönnek valamiért.
2015. aug. 24. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
húha :D még nem volt egy barátom se de nálam magasabb legyen az a lényeg :D ha magasabb lennék jobban bejönne egyébként 151 cm vagyok... :)
2015. aug. 24. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányoknak bejönnek a magas srácok,ez tény,de szerintem ezt a min.180-tól a max,188cm-es srácokra értik...a kopasz fejet,viszont én utálom...
2015. aug. 24. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem para , 14éves lány vagyok 174cm és még 180is lehetek véglegesen :DDD barátom meg 197-8 cm nem zavar :DDD
2015. aug. 25. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
A magasság alapjában nem gond... De a kopasz fej az elég borzasztó... Egy fél- egy centis hajat sem tudnál elviselni?
2020. ápr. 27. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!