Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit esztek az ilyeneken?
Figyelt kérdés
Mit esztek az ilyeneken? őszintén. Ti nem látjátok hogy full pushup a melle?Miért lett ez a magamutogatás a divat???
szerintem undorító.
2015. aug. 24. 13:56
1/7 anonim válasza:
Egyértelműen push-up,de azért alapból is van neki.
Az arca is szép,de a viselkedése miatt,egy éjszakásnál többet nem érne számomra.
2/7 the_rocker válasza:
én utálom az ilyet ha kirakja akkor ne számítson az igazira mert csak perverzek veszik körül. meg az ilyenek nem is tetszenek. 14/F
3/7 anonim válasza:
Herótom van az ilyenektől :) Nekem nem lényeg a mell, volt már nagyon kis mellű barátnőm is, nekem nem az az elsődleges :)
4/7 anonim válasza:
Nem kifejezetten tetszik nekem ez...
5/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Nem vagyok az a fajta aki a az ilyen giga mellejet szeretik. 14/f
6/7 anonim válasza:
Azt hogy ő nem féltékeny rád és nem teszi ki a te képedet
7/7 anonim válasza:
Miért? Ha szerényebb képei lennének akkor felizgulnál rá? (Gondolom egy irigy L vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!