Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-17 éves lányok milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 éves lányok milyen srácok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Külső, és belső tulajdonságok.

Kort is írjatok légyszi.

2015. aug. 23. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
VICCES, figyelmes, nem nagyképű
2015. aug. 24. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi kor lemaradt 17/L (1-es)
2015. aug. 24. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

izmos gazdag taplókra szoktak izgulni...

a valóságban a vicces nem nagyképű figyelmes srácokat senki le nem szarja

2015. aug. 24. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves,megértő,jó humorú,határozott,céltudatos,de cuki!sportos,tehát nem árt,ha van rajta izom(imádom a kockahasat) és persze az se ha helyes! 15/l
2015. aug. 24. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Külső: szemszín/hajszín mindegy, minimum egy magasak legyünk (tehát min. 178-179 cm), testalkata igazából mindegy, ha egészséges, de a szálkás, sportos, enyhén izmos testet szeretem a legjobban és arca is legyen helyes.

Belső: intelligens, udvarias, humoros, laza, életvidám/életkedvelő, merész, aki nem fél az új dolgoktól, hűséges. Emellett nagyon fontos, hogy legyen közös témánk.

Az, hogy mennyi pénze van, nem érdekel, csak szeressen engem és én is őt. 15/l

2015. aug. 24. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Külső: imádom a göndör hajat. A lényeg, h legyen benne vmi egyedi.. Haj, szemszín, bajusz stb. *.* számomra fontos, h ápolt legyen és törődjön magával. Nem szeretem a kockahasat, de legyenek kellően férfias karjai.

Belső: humor, hűség, sokoldalúság,nagy igény a szeretre,törődésre, őszinteség, intelligencia, udvarias mindenkivel (!), határozott.

Szeretem, ha idősebb nálam 4-5 évvel, de a szerelemben nincs korhatár!

16L

2015. aug. 24. 09:17
 7/8 anonim válasza:
Nekem pl. tetszenek az alacsony(165-170cm) , rövidhajú, szép mosolyú srácok külsőleg. Belsőleg: intelligens, kedves, jó humorú de ha kell legyen komoly ;) nekem az is sokat számít, hogy legyen közös érdeklődési körünk, akár zene,sport vagy bármi ^^ 16/L.
2015. aug. 24. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Külső: Szemszín, hajszín mindegy. Tudom, hogy a külső nem minden, de azért nézzen ki valahogy. Legyen nálam magasabb (164 cm vagyok). Nem kell izmosnak lennie, de ne legyen túl kövér és azért sovány se.

Belső: Nekem nagyon fontos, hogy vicces legyen, mert imádok nevetni. Legyen kedves és őszinte. Nem kell zseninek lennie, de azért ne legyen buta. Lehessen vele hülyülni, de értelmesen és komolyan is beszélgetni, a barátai előtt pedig ne szégyelljen.

16/L

2015. aug. 24. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!