Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10. ,11. es srácok amikor jönnek a gimibe a golyák akkor a lányokat megszoktátok nézni és ha igen beszélgettek vele?
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe és ha nekem megtetszik az egyik srác akkor odamehetek hozzá ismerkedni?2015. aug. 18. 11:13
1/8 anonim válasza:
én megnézem őket, persze. De kapcsolatot biztos nem akarok fiatalabbakkal mint én, nekem a max az -1 év
2/8 anonim válasza:
Én most leszek 11.-es, és persze hogy meg szoktuk nézni őket :D Még jó hogy. Odamehetsz szerintem simán. 18/f
3/8 A kérdező kommentje:
És csak megnézítek őket vagy aki bejön nektek oda is mennétek hozzás?
2015. aug. 18. 11:34
4/8 anonim válasza:
Igen, megnézzük őket. De odamenni biztos, hogy nem fogok az első héten. Szegények még nem is ismerik az iskolát, nem tudják hol járnak pontosan, nemhogy ismerkedni szeretnének. :)
5/8 A kérdező kommentje:
És később sem mennétek oda hozzájuk?
2015. aug. 18. 12:08
6/8 anonim válasza:
Ha tetszik egy csaj a suliból, akkor persze, megpróbálok vele dumálni, lehet akár kilencedikes is.
18/F
7/8 anonim válasza:
hallod amúgy nem hiszem hogy ez a gyikes tini párkapcsolatos közösség lenne a mérvadó ebben a kérdésben.
itt névtelenül azt írnak amit akarnak, majd ha oda kerülsz meglátod mi lesz, felesleges ilyet itt kérdezni.
8/8 anonim válasza:
Most megyek 10.-be, és én akasztok is egyet ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!