Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megszoktátok érinteni olykor-olykor a fiú barátaitokat ha beszélgettek velük? Fiúk tapasztaltok ilyet? Csak azért kérdezem mert próbálom leszűrni hogy mi lehet a nő részéről egyfajta jelzés és mi nem.
Szoktam persze, ugyanúgy, ahogy a nőket.
Megfogom az alkarját, ráteszem a vállára a kezem, hasonló érintések, amik beszéd közben kijönnek belőlem.
Ilyet nem tapasztaltam. A lány haverommal még puszit se adunk egymásnak köszönéskor.
Akkor ér csak hozzám amikor kíváncsi vmire és könyörög h mondjam el.
Meg talán akkor amikor részeg :D
értemés köszi az eddigi válaszokat.
én ilyenre gondolok hogy mikor beszélgetünk és egymással szemben ülünk akkor beszéd közben néha meg-meg érinti a kezem vegy ha állva beszélgetünk akkor megsimogatja a karom
én a vállát vagy az alkarját szoktam megérinteni, ha valami sztoryt kezdek és nagyon bemelegedek:D
Aki tetszik, ahhoz hozzá se merek nyúlni! :D Mármint akivel még nem nagyon tudjuk a másikról, hogy mi is a szitu kettőnk közt.
Én főleg azokhoz érek hozzá gyakrabban, akik felé érzek valami megmagyarázhatatlan vonzódást, aminek semmi köze ahhoz, h kivel jönnék össze meg kivel nem, csak jól érzem magam a társaságában. Ezek között van legjobb barát meg pár távolabbi haver is.
Ha valaki tetszik és tudtára akarom adni, nem így csinálom, ha pedig nem az a cél, h tudja, akkor se tapizom túl sokat, mert hátha félreérti..
20L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!