Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik nekem de ketten szeretünk rajzolni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem,de külsőleg nem egyezünk meg mert én szélesebb vagyok egy kicsit,de már csinálom a fogyókúrát.De mind a ketten szeretünk rajzolni,szeretjük az animéket.H*lye választ nem kérek!#Dnudbj
2015. aug. 23. 13:34
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy nem egyezik az alakotok?:D Ez a legh*lyéb ok arra, hogy ne csinálj semmit:D Szóval egyérteleműen közeledj felé.
2/5 the_rocker válasza:
várj, mi a kérdés? ha elmagyarázod hosszaban talán tudok segíteni :)
3/5 A kérdező kommentje:
Van egy lágy aki tetszik nekem és össze akarok vele jönni,de én szeretem.és van rajtam felesleg de már fogyózok.Mind a ketten szeretünk rajzolni.és mit tegyék hogy ő szeresen
2015. aug. 23. 15:04
4/5 anonim válasza:
Először is miért vagy annyira biztos benne, hogy így nem kellesz neki? Közeledj felé, rajzoljatok együtt sokat, beszélgessetek sokat, aztán ha úgy érzed eljött az ideje és jön egy alkalom, akkor puszild meg, vagy fogd meg a kezét, az a lényeg, hogy adj utalásokat. Ha viszonozza, akkor esetleg jöhetnek komolyabb dolgok (pl csók), vagy elmondhatod neki az érzéseidet. Ha nem reagál nem feltétlenül jelenti, hogy nincs esélyed, lehet, hogy csak nem veszi észre a jeleket, vagy túl félénk:) Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Két közös pont is van, nem? Akkor nézzetek együtt animéket, ajánlj neki párat.
(plusz hogy összekössük a rajzzal, tudd meg, miket látott eddig, és firkálgass belőle karaktereket, ő meg találja ki, kit rajzolsz :D szerintem tök poén~)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!