Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyitől már r*b@n*nak számito...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyitől már r*b@n*nak számitok? 15L

Figyelt kérdés

Nem olyan régen csúnyan berugtam. Nem igazán tudtam magamról, hogy éppen mit csinálok és kivel. Valami vad idegen sráccal smároltam nagyon sokáig, aztán egy másikkal. De ennél több nem történt. Elkezdtek tapizni de annyira meg tudatomnál voltam, hogy akkor eltoljam őket. Rosszul éreztem magam nagyon reggel, a srácok arcára nem emlékszem. Ez a kettő volt az "első csókom", és ez volt a 2. vagy 3. alkalom amikor ittam. De ennyit még sosem, és nem is szeretnék többet.

Bűntudatom van de megtörtént és már nem tudok semmit vissza csinálni.

2015. aug. 23. 02:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen jól tudod.R.banckodtál.Legközelebb ne rúgj be mert ha nem lesz szerencséd meg is tolnak.Ez csak egy nyers jó tanács.Ne rúgj be.Ne r.banckodj.
2015. aug. 23. 10:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 15/F vagyok,és még nem rúgtam be,csak egy kicsit becsiccsentettem,de már tudom,hogy az alkoholban hol a határ,amúgy ha megbántad amit tettél,és nem akarod többet csinálni akkor nem vagy az :) A rossz emlékek és a bűntudat pár hét múlva elmúlik,de erre valószínűleg sosem leszel büszke :D,ami jó :D
2015. aug. 23. 10:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Még nem, de borzasztó felelőtlen vagy....Ne rúgj be csúnyán, mert én pl. utálom a részeg lányokat...

Látod, szépen ki is használtak.

Én emiatt lehet össze sem jönnék veled, és valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül. Úgyhogy legközelebb felejtsd ezt el ezeket.

Ja, meg örülj, hogy nem vagyok az apád.

2015. aug. 23. 10:42
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy az, én csináltam már sokkal durvább dolgokat is, de a barátaim szemében sose voltam ribi, mások véleménye meg tök mindegy, úgyse akarok komoly kapcsit az ilyenektől
2015. aug. 23. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
A 6-ossal de elmennék szilveszterezni vagy karácsonyozni :D
2015. aug. 23. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
az én szememben tini ribi, aki ennyi idősen berúg és smárolgat.
2015. aug. 24. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyan ez történt egy ismerősömmel :D

16/F

2016. jún. 21. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!