Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezektől rosszabb srácnak számítok?
Sziasztok, főleg lányoknak szólna a kérdés :D
Az most a helyzet, hogy arcra jól nézek ki, viszont fogszabályzós lettem, és elég vékony is vagyok (173 centire 58 kiló), és így elég rossz az összképem.
Elkezdtem kondizni, hogy szedjek fel kilókat meg minden :D
Lányok nektek bejönnek azok a srácok akik arcra jól néznek ki, de testre nem, viszont "javuló félben" vannak?
Ha fogszabályzóért hisztizik valaki, az olyan is....
Ha dolgozol magadon? Akkor az ezerszer vonzóbb, mintha eleve jó tested lenne.....:)
Meghát....a lányok inkább a vékonyabbakat, mint a macisakat, kövéreket szeretik,...
Nála pépdául nagyon sokat dob, hogy teszel valamit :)
Egyenlore ne kondizz mert az csak szaklasit hanem szedj fel par kilot kb10-et egeszsegesen termeszetesen ne cukorkakbol :D voros hus nagyobb mennyisegu tesztak utanna tornazz formald magad es rendben leszel testalkatilag.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak nalam pl nem a test szamitott soha hanem a viselkedes ha nevetos meg vicces es tud viccet csinalni a bajabol (pl fogszabi) az nagyon vonzo mert magabiztossagot sugaroz :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!