Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Külső:155 cm, nem pálcika, de nem is kövér, hosszú barna haj, fekete szemüveg
Belső:megértő, kedves, laza, olykor komoly is tud lenni, vicces
Imádja a focit(Barcelona :D), divatot, szeret rajzolni és énekelni(xd).
13/L
2015. aug. 20. 18:22
11/21 anonim válasza:
Bejönne, de a focit hanyagolja :)
12/21 anonim válasza:
Bejösössz csak tul fiatal vagy........jah mármint Barca-ás vagy? akkor mégse jössz be... :'''D
13/21 anonim válasza:
Hagyd rá, fiatal, kinövi majd a biszem-b*szom csapatok utáni rajongást, aztán majd érett nőként Gyirmót szurkoló lesz :D
16/21 anonim válasza:
Megtalállak és feleségül veszlek :D
A foci miatt plusz a barca miatt nálam nyerő lennél.
14/f focista :P
17/21 anonim válasza:
14 focista, és barcás... Na ezért tart itt a magyar foci, ahol :D
18/21 A kérdező kommentje:
:)
2015. aug. 21. 20:16
19/21 anonim válasza:
Nagyon bejönne, elképzeltelek, és igen, bejönne.
Korod sem olyan vészes, szóval még szívesen meg is ismernélek. :)
20/21 anonim válasza:
Igen, az esetem lenne. Jó, hogy szeret rajzolni, mert azt én is szeretem. És ráadásul megértő és vicces is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!