Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiu meddig bir varni a szexel?
Figyelt kérdés
En egy 14eves lany vagyok es van egy 19 eves fiu es ugy erzem tobb akar mint baratsag,szerintetek meddig birna varni a szexel?2015. aug. 19. 08:48
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg szeret, akkor megvár téged, amíg készen állsz rá :) barátom 7 hónapot várt rám, azután már én is akartam. A lényeg az,hogy ha még nem vagy kész és mégis erőlteti, akkor se hagyd magad, mert ezt te döntöd el hogy mikor szeretnéd ;)
2/7 anonim válasza:
14 evesen mèg ne tedd:) legalabb a 16-ot várd meg szerintem.:)
Èn 17 voltam mikor elveszitettem másfèl èvesek voltunk. Èn vártam volna mèg. De mivel lassan 2 eve egyutt vagyunk nem bántam meg. Sok a kor kulonbseg koztetek szerintem. Ez az en oszinte velemenyem. Tèged mèg nem kellene normális esetben h foglalkoztasson ez a tèma. A baràtod viszont már bőven ebben van. Nővèrem barátja 19 ès elhagyta tesómat mert nem feküdt le vele. Van ilyen. Ez nem ijesztgetès ,mert senki se tudja ,milyen az a pasi csak te magad. Ha úgy èrzed megbízol benne ès teljesen kèsznek èrzed magad rá ès biztos vagy benne ,h vele szeretnèd elsőre akkor tedd meg.
3/7 anonim válasza:
Megin 14 évesre hajt valami túlkoros b*zi... Komolyan, ez már vagy az 5. ilyen mikor 14l és 19-29 f... Mi a retkes Isten van ezzel a k*szott világgal? Ennyire eltorzult beteg korcs korban élünk?
4/7 anonim válasza:
Ne várj, nem tudod milyen jóból maradsz ki!
5/7 anonim válasza:
#3 te vagy az elkorcsult retkes b*zi ha csak ez jut az eszedbe.
7/7 anonim válasza:
Biza', én is ovodába szeretnék csajozni járni, azokat legalább könnyű lenyűgözni egy jogsival, meg a fizetésemmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!