Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon gáz, hogy várni szeretn...

Nagyon gáz, hogy várni szeretnék a szexel házasságig?

Figyelt kérdés
13/L

2014. máj. 12. 14:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
A Te korodban nem gáz. De hidd el, kinövöd :-)
2014. máj. 12. 14:05
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Pont azt akartam írni mint az első! :)
2014. máj. 12. 14:07
 3/23 anonim ***** válasza:
Igen
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát, azt nem hinném (és a kommentek sem fognak befolyásolni csak kíváncsi vagyok a véleményekre)
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Gáznak nem gáz, de majd ha korban és partnerrel is odakerülsz, hogy szó kerülhet egy házasságról, akkor már melegen ajánlom, hogy ne ragaszkodj ehhez.

Nem bölcs dolog szexuális értelemben sem fejest ugrani a nagy bizonytalanba. Ha már "össze vagytok kötve" és szexuális nem működik az kinyirja a legjobb kapcsolatot is.

Nem véletlen, hogy a szexológusok nagyon nem ajánlják ezt a megoldást.

2014. máj. 12. 14:10
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
nem gáz, ha még 4-5 évig így gondolod
2014. máj. 12. 14:14
 7/23 anonim ***** válasza:
43%
Jaaj...:D kicsi vagy még. Majd ha kamaszodsz, hidd el nem így fogod gondolni :)
2014. máj. 12. 14:16
 8/23 anonim ***** válasza:

Gáznak nem gáz, csak értelme nagyon nincs.

Egyrészt még változhat a véleményed, a másik pedig az, hogy azért ma már nem szokás a házasságig várni ezzel, pláne, ma már nagyon ha azt nézzük nem is szokás házasodni.:) És kevés szerintem azoknak a férfiaknak a száma, akik egészen a házasságig várnának maguk is, vagy várnának a párjukra, hogy az várjon vele a házasságig.

És most gondolj bele, hogy sokan a házasságba is úgy vágnak bele, hogy van mire, van kivel, tehát ez akár eltarthat 30 éves korig, addig meg minek várni?

És akiknek számít a szex, azoknál az sem mindegy, hogy szex terén összepasszolnak-e. Mert ha nem egyeznek az igények és fontos a szex, akkor abból a kapcsolatból minden lesz, csak kiegyensúlyozott és megfelelő párkapcsolat nem. Mert mondjuk nem lesz olyan jó a másikkal, nem lesz olyan kielégítő. Márpedig ha az egyik fél folyamatosan kielégületlen, akkor abból lehet bonyodalom. Akár szakításhoz, váláshoz, rosszabb esetben megcsaláshoz is vezethet.

Szóval ezt te érzed, meg te döntöd el, de én azt mondom, hogy abszolút értelmetlen vele addig várni.

Meg ma már nincsenek olyan erkölcsi elvárások a szüzességgel szemben, hogy annyira meg lenne becsülve valaki azért, mert vár vele a házasságig.

2014. máj. 12. 14:18
 9/23 anonim ***** válasza:

A korosztályodat látva, a te életkorodban pillanatnyilag jó döntésnek tűnik szerintem.

Aztán majd később meglátod, hogy mindig így gondolod-e.

2014. máj. 12. 14:20
 10/23 anonim ***** válasza:

A te döntésed..

De ne kezd ócsárolni azt aki nem vár,azért írom mert volt olyan kérdező aki megtette.

2014. máj. 12. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!