Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok maradni 1 olyan lánnyal aki a házzaságig akar várni az első szexel?
Én lány vagyok, és nem tudnék együtt maradni olyan fiúval. Nem azért, mert egy nimfomániás p*csa vagyok, hanem, mert tudom, hogy milyenek a fiúk. Akik vonzóak számukra, azok már beleesnek a "dugnám" kategóriába, akiknek emellett még a személyisége is tetszik, azt még inkább, akibe meg szerelmesek, arról le sem szállnának.
Na most, aki házasságig akar várni, az valószínűleg vallásos, és van is ilyen barátom, jól megvagyunk, meg minden, de tudom, hogy ha hibáznék, elfordulna tőlem(ha még nem is örökre, egy időre), mert az Istennek nem tetsző viselkedés. Ha ideges vagyok, és véletlenül kicsúszik a számon egy "k**va életbe", már akkor is távolságtartóbb, pedig abszolút nem káromkodom sokat, ha a közelében vagyok. Egy évben egyszer. ^^
17/L
De szeretem a csaj nagyon. És pont olyan amire vágytam nem k..va nem ostoba stb. De ez a kijelentése kicsit meg hökkentett.
De viszont amikor 1üt vagyunk lekerül a melltartó de a nadrág bugyi nem!!! hát ez a szitu.
nem, mivel van olyan is hogynem talalnak rendesen a partenerek, tudni akarom hogy olyan not veszek el akivel minden jo az agyban
raadasul nem 1 het utan veszem el, es ferfikent nem fogok honapokat ulni szex nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!