Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány együtt alszik úgy valakivel, ha nem akar tőle semmit?
Együtt aludtam egy lánnyal, először csak feküdtünk egymás mellett aztán végül megengedte, hogy átkaroljam és úgy aludjunk. Majd másnap újra együtt aludtunk, akkor is megöleltem, simogattam kicsit a karját meg a hasát, de ennyi.
Ez jelenthet valamit, vajon van értelme próbálkoznom nála? Egyébként ne egy könnyűvérű lányt képzeljetek el, előtte sokat beszélgettünk kettesben és szerintem kölcsönösen megkedveltük egymást.
Közös társasággal voltunk nyaralni, csak korábban nem ismertük egymást. Másik városban lakik, de szeptembertől egy városban leszünk majd. Érdemes lenne már előtte valamilyen programot szervezni vele, vagy várjam meg a szeptembert?
Nem tudom,te ismered a lányt.
Én is szívesen aludnék a párommal,még akkor is ha még szexet nem akarok.Ha most összejönnék valakivel,szexet tuti nem engednék,de egy együtt alvás biztos jó lenne.
Ha nem akarna tőled semmit, akkor nem hagyta volna az ölelést, simogatást!
Keresd fel a csajt a nyár folyamán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!