Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komplikált helyzet. Mi legyen?
Van egy fiú,viszonylag közel lakik hozzánk.
Egy csomószor összefutunk,és mindig köszön/mosolyog stb.
Na hát ez a fiú nekem nagyon bejön,viszont egy a gond,van baratnője. Kicsit "se veled,se nélküled" kapcsolatban vannak,de köztudott mindenki számára,hogy ez a fiú rendszeresen csalja a barátnőjét,de azért a lányt se kell félteni.
A helyzet az,hogy egy pár hete megint szakítottak,és mi ismét összefutottunk,de ekkor már leszólított,beszélgettünk,meghívott egy fagyira,el is mentem vele.
Az a baj,hogy nem tudom eldöntni,hogy ennek a fiúnak egy újabb lány lennék,akivel csalhatja a barátnőjét,vagy nem. Az is köztudott,hogy ez a fiú nem egyszer megütötte a barátnőjét nagyobb viták során. Most 2 órája rámírt,hogy nincs-e kedvem találkozni vele. Még nem írtam vissza.
Igazából,ha találkozok vele,akkor azzal jelet adok neki,hogy benne vagyok a dologban,viszont ha nem akarom,akkor még most idejében kellene leráznom. Viszont én nagyon is akarom,de az eszem inkább azt mondja,hogy hagyjam őt,ki tudja velem mit csinálna.
Az is megfordult a fejemben,hogy ez a fiú azért ütötte meg a barátnőjét,mert a lány 3 évvel fiatalabb,és nem értik meg egymást. De lehet ezzel csak magamat nyugtatom..
Én 16 vagyok,a fiú 17,az ex(?!) 14.
Mit tegyek?
Hagyd...
A saját testi, lelki érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!