Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolóztam. Megbántam, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóztam. Megbántam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezdjük az elején. Régebb óta kavarok egy fiúval, találkozgattunk esténként, nagyon jól éreztem magam vele. Elkezdtem megszeretni, de nem jártunk. Viszont tegnap este csókolóztam egy másik fiúval, de nem akartam...nagyon megbántam és olyan mintha ezzel a másik fiút megcsaltam volna.:'(
2015. aug. 16. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

És most mégis mit vársz most tőlünk? Feloldozást?

Mert akkor feloldozlak a bűneid alól gyermekem. 10miatyánk.

Amúgy szerintem ne mondd el, egyrészt nem jártatok, másrészt ne okozz neki fájdalmat. Szerintem ez egy jó lecke volt, és rájöttél hogy ideje lenne komolyabbra fűzni azt a barátságot, ami nyilván több.

2015. aug. 16. 10:27
 2/7 anonim válasza:

Nem volt köztetek semmi, szóval nem csaltad meg. A csókot megbántad,mert tetszik neked az akivel kavarsz, érthető. Ezzel a csókkal inkább magadban kavartál egy jó nagy vihart.

Rendezd le magadban, majd lépj.

Sok sikert hozzá

2015. aug. 16. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy tortenhet meg egy csok "veletlenul"? Nem ertettem ezt soha:'D

Na mind1,en azt tanacsolom ha kezd komolyabbra fordulni az eredeti sraccal akkor mondd el neki,nehogy mastol tudja meg.Szemely szerint ha nekem vallana be valaki nem lenne tobbet koztunk semmi,de o talan jobban megbocsajt.Ezt te tudod.Sok sikert,es a jovobe ne smarolj csak ugy bulikba..:d

2015. aug. 16. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki. :)
2015. aug. 16. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Először is ilyen ,hogy "nem akartam", nincs. Ha nem akartad volna, nem csinálod. Senki sem kényszerített. Rajtad múlt a dolog, és a másikon. És benne volt, pont.

Most kiderült, hogy komolyabb érzéseket táplálsz a mási kfiú után. Szóval döntsd el, hogy mit akarsz. Vele lenni, vagy minden pasizásod, bulizásod után bűntudatot generálni magadban. Ennyi.

2015. aug. 16. 10:38
 6/7 anonim válasza:
Amiről nem tud az nem történt meg.
2015. aug. 16. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak attól még nekem fáj. Tudom én tehetek róla.. próbálom felejteni ezt a csókot.
2015. aug. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!