Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányként petting 23 éves pasival?
Figyelt kérdés
14 éves lányként pettingelhetnék egy 23 éves sráccal? Lefeküdni nem szeretnék vele, a szüzességemet nem szeretném elveszíteni még.2015. aug. 14. 15:14
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. aug. 14. 15:18
3/14 anonim válasza:
Én meg 21 évesen még azt tartottam gáznak, hogy megtetszett egy 16 éves csaj. :D Na jól van. Nem is értem miért hallgatok a társadalmi elvárásokra, amikor senki nem teszi. :D
4/14 anonim válasza:
Ezeken akkorát röhögök... XDDD
Nyárimunkán voltam és munkatársam (30 éves), mondta, hogy együtt volt egy 16 éves csajjal... Ott mesélte, hogy jol meg****** a szük p****-ját nem isegyszer... Emlékszem bejött a munkahelyre és mondta, hogy dobta a lányt, mert neki csak ideiglenesen kellett, de talált egy másik lányt komoly kapcsolatra, aki 24 éves XDD
Ennyit az ilyen kapcsolatokrol X'DDD
17/f
5/14 anonim válasza:
4-es, én ismerek olyat is, h a csávó 25 a csaj meg 15 és szex óta együtt vannak.
6/14 A kérdező kommentje:
#4-es! Nem mindenki olyan bunko mint a te munkatarsad :)
2015. aug. 14. 17:12
7/14 anonim válasza:
Persze, k*vának lenni már úgysem nagy dolog, és a pedofília is az elfogadás irányába tart a köcsögházassággal egyetemben
9/14 anonim válasza:
Ha a 14 éves lányomtól akarna valamit egy 23 éves srác, azt hiszem, eltiltanám tőle.
#4/8
Minden fiútársaságban előkerülnek ilyen sztorik, de nem kell ám minden elhinni.
10/14 A kérdező kommentje:
#7! Ugy nez ki hogy nem tudod a k***a szo jelenteset. Az a k***a akiert fizetnek, en vilagosan leirtam hogy nem szeretnek lefekudni vele, de igaz te mar csak nagyon ismersz, mindent tudsz okoska
2015. aug. 14. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!