Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már pettingnek számít, ha a barátom rajtam fekszik, és úgy csókolózunk, illetve ha én lovagló helyzetben ülök az ölében és úgy csókolózunk?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 12:06
1/9 anonim válasza:
Nem... egyáltalán nem számít pettingnek...
2/9 anonim válasza:
"Én nem szeretkezek......Én b__szok, de keményen"-Szürke ötven árnyalata.
A válasz:
Ez már csak ,hogy nem dugásnak számít. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, h ezeken kívül semmi más "érdekes" dolgot nem teszünk. Ez normális?
2015. júl. 13. 12:18
4/9 anonim válasza:
Pedig a csók pettingnek számít, szóval igen! :)
Miért lenne baj, hogy ezt csináljátok?
6/9 A kérdező kommentje:
én 16, a fiú 17 :)
2015. júl. 13. 12:47
7/9 anonim válasza:
Nem, ez mazochizmusnak szamit :)
8/9 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni, és igen, számíthat annak... Egyszer ilyen pillanatból fog bekövetkezni az együttlét is! :)
9/9 anonim válasza:
Ilyet mi is csináltunk a barátommal.. Néha néha mozogtam is rajta.. Ruhán keresztül !! Egyszer elsült a naciba.
Levörösödött. Magyarázkodott.
Annyit mondtam, hogy szexi a hangja közben. :D
Le tusolt. Megnéztünk egy filmet. Aludtunk.
Rá kb fél évre jött az első aktus. :) :D
18 voltam.
Lehet petting igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!