Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ha titeket érdekel egy lány,és túl őszinték vagytok(+bunkó stílus) hozzá,amin a lány egy kicsit megbántódik,akkor utána azon lennétek,hogy bocsánatot kérjetek és kiengeszteljétek??
(Kicsit bővebben:Van egy téma,ami a lányt érdekli,titeket viszont max. csak addig,amíg meghallgatjátok tőle.Történik valami rossz,ami a témához kapcsolódik,ezáltal megint szóba jön.A lánnyal bunkó módon közlitek,hogy titeket ez nem érdekel,és hogy ez már túl sok nektek.A lány amúgy is sír/sírt,hisz rossz dolog kapcsán jött fel a téma.Ennek eredményeként a lány duplán haragszik rátok(rossz hangulata+viselkedésetek).
Ha ezek után nem keresitek,akkor nem is bánjátok? Ha tényleg nem érdekel már bennetek a lány,legalább megkeresitek ismerősként,hogy elmondjátok neki,hogy annak ellenére,hogy abszolút nem érdekel ez az egész titeket sajnáljátok,ami történt?
A kedvukben kell jarni mindig. En bocsanatot kernek, vennek neki meg csokit is, es kb. A kovetkezoket mondanam.
"Bocsanatot kerek..Tudom nagyon bunko voltam es sajnalom, megtudnal nekem bocsatani"?Es atadnam a csokit..Jo az egy dolog hogy oszinte vagy, de az oszinteseg nemminden esetben nemes tett.Legalabb akkormar tiszteletbol hallgasd vegig amit akar mondani, hisz gondolom ois mindig vegighallgat. Szoval en ezttennem. 13/f
Az evemmel kapcsolatban, meg kerlek ne kossetek belem, mert eleg tapasztalt vagyok a lanyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!