Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nagyon idegesít...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nagyon idegesít a barátnőm fiú barátja? 18/f

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves barátnőm ,akinek a legjobb barátja egy fiú. Állandóan együtt vannak és engem ez eléggé zavar.Holnap is megyünk a barátaimmal bulizni hívtam őt is ,de ő megint inkább ezzel a fiúval megy a városba...
2015. aug. 13. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj ezzel kapcsolatban a barátnőddel, mondd el neki, hogy ez zavar Téged, és, hogy szeretnéd, hogy több időt töltsön Veled. :)
2015. aug. 13. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki nyugodtan, nem féltékenykedve, lehetőleg telefonon vagy még inkább személyesen, hogy ez téged zavar. Ha szeret téged, meg fogja érteni. Csak ne legyél indulatos, mert akkor rögtön egy féltékenységi dráma következik. Egyébként én is voltam ilyen helyzetben, nem végződött jól, remélem neked sikerül (nekem elszállt az agyam) :) 18/F
2015. aug. 13. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj azzal a fiúval hogy mi a szándéka
2015. aug. 13. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az előző hozzászóló megoldása semmi jóra nem vezet, a fiú barát azonnal elmeséli a barátnődnek, hogy megkérdezted, és akkor jön a féltékenységgel való gyanúsítás. Második voltam.
2015. aug. 13. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el te is egy nővel bulizni, hidd el észre fogja magát venni :)
2015. aug. 13. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy ez szerinted nem jó így.
2015. aug. 13. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
lol, 3 évvel fiatalabb, menjél oda hozzá hogy ne pattogjon, ha nem ért akkor meg verd bucira aztán kész.
2015. aug. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!