Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 körüli lányok! Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 körüli lányok! Szerintetek egy 14 éves srác mennyire legyen kigyúrva?

Figyelt kérdés
14 vagyok rendszeresen edzek kb 4 hónapja. most már eléggé látszik, és nem tudom hogy folytassam e intenzíven vagy lassítsak amíg idősebb leszek pár évvel? Személy szerint várnék még de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre

2015. aug. 12. 20:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hmmm...az úszás jó ötlet, úgyis közel van az uszoda, de a fehérjét nem akarok szedni,,
2015. aug. 13. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:

2 év kell hozzá minimum, hogy látszódjon valami.

De azt a 2 évet jól meg kell húzni. Legalább heti 2-3x 1 óra kemény úszás.

2 évig úszol, utána meg mehetsz 16-7 évesen konditerembe ha akarsz.

2015. aug. 13. 14:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Sokat segített :)
2015. aug. 13. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:
en most 16 vagyok kb 1 eve jarok kondiba tömegelni+feherje por es tarsai nincs és nem is volt semmi bajom ezekkel het 4x jarok le edzeni az a titka hogy nem kell tulzasba vinni, en is nagyon sokat olvastam a tema utan, ha szeretnel akkor mehetsz terembe sulyzokkal is nem lesz semmi gond amig nem edzed tul magad es veszel egy edzestervet ami rendesen ki van dolgozva.
2015. aug. 14. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:

kanalaskevinXX

Az a vicc a testépítőkben, meg azokban, aki konditerembe jár, hogy annyit esznek mint egy ló.

Ha 3-4 napig, nem adnál egy magadfajtának enni, akkor éhen pusztulna.

Inkább ússzon az illető, ahhoz kell kitartás. De, ehhez az egészhez nem sok.

Úszással nagyobb erőre tesz szert, mint az izomnöveléssel, meg a tömegnövelős szarral.

2015. aug. 14. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van, viszont a kondi csak segítség és plusz felkészülés is lehet más sportra én például évek óta thaiboxolok is és egymás mellett simán megfér a 2 sport, de csinál amit akar
2015. aug. 14. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Thai boxot, utcán nem tudod alkalmazni.

Én is jártam thai boxra.

Képzeld el, beszólsz mondjuk egy olyannak, akinek van ereje, és esze is. Mondjuk az az illető acélbetétes bakacsban van.

Rúgsz felé, megfogja a lábad, és úgy sípcsonton rúg, hogy eltörik a csont, ami eléggé fáj.

Vagy esetleg, az az illető jól bírja az ütéseket, támadsz, egyszer kitér, és úgy orrnyergen üt, hogy elkezdesz sírni, mert az egy érzékeny pont. Utána az ellenfélé vagy.

2015. aug. 14. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!