Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szóval érdekelne egy témában a véleményetek.

A pontos sztori:

Ugye idén egy táborban összejöttem egy fiú iskolatársammal.

Egy életkorúak vagyunk,csak ő 1 évvel visszamaradt,

mert év vesztes.Szóval,járunk,csak nem keres,amit

én nagyon hiányolok!:( Mindig csak ÉN írok rá....

Akkor van hogy visszaír,de van hogy van.:((

Mikor visszaír,akkor elkezdünk írogatni,de akkor

is csak olyan 10-15 percig. utána csak azt írja hogy most elkel mennem ide-oda,majd hamarosan visszajövök.

De az a "visszajövök" alig ha történik meg.

Múltkor már elegem volt,hogy nem ír,és ráírtam hogy mégis ma a baj,haragszol?De mondta,hagy jaj,nem nyugi nem haragszik,csak nem nagyon szokott fent lenni facebookon.:/

Igazából mindig azt írja hogy nagyon szeret,és már várja,hogy találkozzunk,csak nekem az már nagyon fáj...

tegnap este is az ő képeit nézegettem,és sírtam,mert nagyon hiányzik.:( Mikor meg visszaír,akkor is elsírom magam,annyira örülök neki.Nem tudom hogy mit fogok csinálni ha találkozni fogunk,mert akkor is mindenki előtt elfogom magamat bőgni?Szerintetek mit csináljak,vagy nektek mi a véleményetek erről?:(

Azért írtam ebbe a témába,mert úgy voltam hogy nem nagyon illik a "felnőtt párkapcsolatok" témába se,mert:

1)nem vagyok 18

Előre is nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát,csak annyira kérnélek meg titeket,hogy normális válaszokat adjatok,és a trollok pedig kerüljenek.:)

14/L

2015. aug. 12. 10:57
1 2
 11/13 theazombiee ***** válasza:
Szerintem ha van lehetőségetek találkozni, NE facebookon éljétek a szerelmi életeteket. Ezenkívül ÉLŐBEN mond el neki, hogy bántott, hogy nem ír.
2015. aug. 12. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Személyesen, SMS-ben, telefonon is lehet beszélni, nem csak Facebook-on. Próbálj többet találkozni és együtt lenni vele.
2015. aug. 12. 13:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm a válaszokat.:)
2015. aug. 12. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!