Ez kihasználás? És ha igen miért csinálja velem?
Szerintem természetes hogy ferdén néznek.Más kérdés,hogy nem kéne,de hát ilyen a világ...Minden diák ilyen hülye.Én középsulis vagyok,de volt hogy már rám is kezdtek ferde szemmel nézni.
Azt hiszik mások hogy emiatt esetleg veled kivételezne.
Harmadik vagyok.
Kérdező,szerintem kicsit félreértettél,vagy én nem voltam pontos.
Azt elhiszem hogy nem kivételezik veled,hanem éppen az,hogy a többiek meg azt hiszik hogy igen ..
Én szerintem.
De amúgy meg lehet már csak divatból is ellenzik,mert hát a diákok többsége (szerintem ) nem gondol túl szépeket a tanárokról,nem hogy barátok legyenek,és aki meg épp hogy az előbbiek ellentétje,az nekik furcsa.
Mondjuk akármi is ez,szerintem le kell sz*rni. Ha nekem szimpi a tanárod,akkor miért ne..
*neked
Utolsó mondatomat úgy vedd hogy ne ha kedveled a tanárt,akkor nyugodtan barátkozz vele :)
:) Akkor már csak emiatt is,nem kell a többiekkel törődni.
Szerintem nem baj ha van barát-tanárod. Sőt,még később is jó lehet tartani a kapcsolatot.
Amúgy azonos v. ellenkező neműek vagytok?Csak kérdezem..A kérdésből nem derült ki számomra, de kommentedből úgy tűnik hogy utóbbi.
Viszont ha ellenkező,akkor meg lehet a többiek félreértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!