Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretek bele valakibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretek bele valakibe minden táborban, nyaraláson?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag minden nyaraláson találkozok valami jó fej sráccal, akit utána hónapokig nem tudok elfelejteni. Nyaranta több táborba megyek és megismerkesem új emberekkel és minden táborban van egy új fiú akivel utána nem tartjuk a kapcsolatot de a tábor alatt nagyon jól megvagyunk és én utána nagyon sokáig nem tudom elfelejteni. Mit tegyek, hogy ne "zúgjak bele" mindig valkibe?

lány/17

2015. aug. 11. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hűű, ez biztos kellemtelen. Túlságosan ragaszkodó vagy. Talán minden apró jelből következtetsz. Azt el tudom képzelni, hogy nem jönnek össze a kapcsolatok és görcsös vagy miatta. Sajnálom, talán segítettem. :)
2015. aug. 11. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Tartsd a kapcsolatot. Szerintem te egyszerűen szerelemre vágysz 15/f
2015. aug. 11. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert osszekevered a vonzodast a szerelemmel. Az, hogy talalsz valakit akin jar az agyad, teljesen normalis. A beleszeretes ennel azert valamivel majd tobb lesz.
2015. aug. 11. 15:18
 4/5 Tozser Alex ***** válasza:

Full ugyanilyen vagyok enis.Csak en fiu vagyok, haat probalj meg ne nagyon a szerelemre gondolni

Hanem mondjuk, jo baratok akik jovore is talalkoznak.

2015. aug. 11. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Talán hiányzik maga a nyaralás is, a befejezése után, illetve a kedves emlékek jönnek elő. A vonzódás, és a belezúgás között mi a különbség? Valaki meg tudná fogalmazni?
2015. aug. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!