Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korba dől el hogy egy gyerek meleg-e vagy hetero-e?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 20:47
1/9 anonim válasza:
Ez egyéntől függ. De általában 15-16 éves korukra kiderül.
2/9 anonim válasza:
Változó.. de ha el is dől még változhat
3/9 anonim válasza:
Ez függ a liberális meleg népszerűsítő propagandától is.
4/9 anonim válasza:
A fogantatás pillanatában kialakul egy genetikai állomány, amiből kb. meg lehet állapítani, hogy mekkora az esélye a homoszexualitásra (hajlam). Ezt egy elég magas számra saccolják (90%) Hogy emellett mikor alakul ki (ha egyáltalán), az változó. Illetve nem is biztos, hogy kialakul. Gondolj bele, neked mikor, hogyan alakultak ki a személyiségjegyeid/jellemvonásaid. Olyan mintha mindig is részeid lettek volna. Nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Végülis de. :)
2015. aug. 10. 21:00
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez már a fogantatás pillanatában eldől, a te kérdéses arra irányulhat hogy hány éves korára kezd el látszani rajta, lehet tudni tutira hogy meleg.
Erre a kérdésre nem tudom a választ, tinédzser korra saccolnám de nyilván változó.
7/9 anonim válasza:
hát így visszagondolva már kiskoromtól fogva bennem volt, de kb. 7-8-as koromtól kezdtem fiúkra gondolni, de akkor még nem tudatosult bennem, 9. osztályban még biszexnek gondoltam magam, csajom is volt, aztán utána csak srácok érdekeltek, kb. 16 évesen tudatosult bennem, de még így teljesen nem fogadtam el, bízok benne, lesz még csajom, de úgy nem izgatnak
8/9 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam, aki már 1. osztályban is mindig a lányokkal volt. Fiú barátja nem is volt soha. Előszőr én sem gondoltam volna, hogy ennek bármi köze lenne ahoz, hogy a lányokkal volt mindig, de úgy látszik valamit mégis számított. Vagy csak 2 véletlen egybeesés.
9/9 anonim válasza:
Van genetikai hulladék, illetve divatb*zi. Mindkét esetben gyógykezelést javasolok. Napi egy adag kender, kötél formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!