Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? /értelmes válaszokat/
Figyelt kérdés
Azt mondtam egy fiúnak, hogy már nem vagyok szűz, mert szégyeltem, mikor mást se mond csak hogy ilyen kalandja volt, olyan kalandja volt. Na most hogy azt hiszi,és többet akar, mint csókolózás.. Nem akarom neki azt mondani, hogy "figyelj már zavarba voltam és hazudtam."2015. aug. 10. 01:00
2/6 anonim válasza:
Meg kell neki mondanod hogy hazudtál és még szűz vagy,és hogy csak azért mondtad mert szégyelted(?),ha tényleg szeret akkor megérti,és leáll.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor majd beszélek vele, ha muszály lesz, köszönöm a normális választ:) megy a kék pacsi :)
2015. aug. 10. 01:09
4/6 A kérdező kommentje:
Zold*
2015. aug. 10. 01:09
5/6 anonim válasza:
#1, #2 válaszolóval egyetértek. :D
Hozzátenném, hogy úgyis nagy eséllyel lebuknál amikor lefekszel vele. Főleg így, hogy neki "ilyen meg olyan" kalandjai voltak. Nem mindent lehet netről megtanulni... Egyébként nincs ebben semmi szégyellnivaló, hogy szűz vagy. :) Épp ellenkezőleg, a mai világban becsülendő ha még van valakiben tartás. 17/L
6/6 anonim válasza:
Véleményem szerint mindenképpen közöld vele, mert ha nem, úgy fog kezelni, mint ha már be lennél járatva. És, hát, meg fogod sínyleni akkor a szexet. Mert fájni fog. Nagyon. Hidd el, jobban oda fog rád figyelni, ha tudja, hogy még szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!