Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akarhat valamit?
Figyelt kérdés
Ma szemeztem 1 lánnyal többször is egymásra néztünk néha már zavart is hogy ennyire néz mert nem tudok hosszan szemkontaktust tartani. Utána oda jött hozzám kerte segítsek neki valamibe, de sajnos nem tudtam mivel egyáltalán nem értek hozzá. 10/10 es csaj gyönyörű nehezen hiszem el pont tőlem akarhat valamit amikor szinte bárkit megkaphat.Egy évvel idősebb nálam en 16 vagyok2015. aug. 9. 23:39
1/2 anonim válasza:
Van eséjed papi ha játszik veled csináld ugy hogy te keljél neki.
2/2 anonim válasza:
nehogy elszalaszd ezt a lehetoseget:D hajra hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!