Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány, be szeretném neki vallani hogy tetszik, mit mondjak neki?
#1-es: Rrrr, az szekszi :3 :P
Szimplán ha beszélgettek, akkor valahogy finoman utalgass rá, ölelgesd, stb..
1, az nem meJik,hanem MELYIK,és nem Vejezzem,hanem FEJEZZEM :)
2, bókoljá neki,pl dícsérd meg az állát:
"Magdus,nekem olyan szinten bejön az állad,mint az állat..olyan kecses,és közben mégis milyen karakteres.. legszívesebben kiÁLLítanám egy ÁLLami múzeumban..a túristák ÁLLandóan bevÁLLalnák a látványát" Na,ilyen szöveggel tarolni fogsz
a 2es és a 3as adott jó válaszokat de azért adok én is:
lehetőleg olyankor menj oda hozzá amikor egyedül van, köszönj, ha nem tudja a nevedet akkor mutatkozz be aztán mondd el hogy tetszik neked. valahogy így: "Szia! Beviz Elek vagyok, tetszel nekem és szeretnélek jobban megismerni." kb ennyi :D esetleg kiegészítheted olyannal h "tetszik a külsőd de a belsőd is érdekelne" meg egyebek.. ha nem egy felkapott csaj akk tetszeni fog neki a dolog. én így csináltam, jó is lett volna. csak volt pasija xD de am cuki volt, mosolygott, nem küldött el a halál faxára :D persze utána a suliban kicsit kínosan éreztem magam amikor ott ment el előttünk de igazából nem csinált semmit ami miatt rosszul kellett volna éreznem magam. mielőtt valaki azt mondaná hogy csak kitalálta hogy volt pasija, elárulom h tényleg volt/van neki. még aznap láttam őket + pár hónappal később amikor mentem haveromhoz, ott voltak a buszon. igazából volt hatása a dolognak mert a buszon próbált szemezni.... :D na mindegy, sok sikert és ne parázz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!