Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csinálja ezt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálja ezt, hogy ennyi embernek tetszik? Miért ennyire szexi? Szerintetek nagy ribi a lány?

Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó :) 15 éves lányok vagyunk. Úgy irigylem, egy 22 éves pasi írogat neki, meg tudom hogy felment hozzá már és smároltak meg (bele lestem a barátnőm telefonjába és a pasi csomó olyan üzenetet írt hogy hogy dugn@meg.) Meg egy 23 éves is azt mondta rá hogy jó csaj. Meg amikor sétálok vele akkor minden pasi szinte néz, meg dudalnak. Ő miért ilyen különleges, hogy 20 évesek is foglalkoznak vele? Lehet valaki ilyen szép 15 évesen? Vagy lehet azért tetszik mindenkinek mert kihívó? Egyszer ő magassarkúba, mini szoknyába meg comfixbe volt, én meg csak egy rövid nadrág meg top, és csomóan őt nézték :(olyan jó az ilyen lányoknál. Hogy csinálják?
2015. aug. 2. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
sokra fogja vinni, foleg mert az ilyen lanyokat altalaban csak szexre hasznaljak, en orulnek, hogy nem huszon evesek irkalnak ilyeneket, meg szerintem abbol a csak "smarbol" volt mar tobb is, csak.nem akarja elmondani.neked.
2015. aug. 2. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ha a barátnőd, miért mondod rá hogy ribizli és miért irigykedsz rá ?:)

a másik.

nos neki lesz min. 10 kapcsolata 20 éves koráig.

neked min. 1 max 3 de nem azért mert nem vagy szép , hanem azért mert azok hosszú távúak lesznek;)

2015. aug. 2. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Barátnőd és ribized? Az konkrét e mellett szerintem gondolkozz el de lehetőleg bitang gyorsan, amúgy ezeknek általában sosincs normális kapcsolatuk ha neked ez bejön miért nem kérsz tőle tanácsot? Ha már úgyis akkora ,,barátnő''
2015. aug. 2. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!