Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen! Ez az alap ha elakarod nyerni egy no tetszeset.
18/L
Hogyan? Elhívni sétálni, moziba, fagyizni... Ne párzási táncot képzelj el.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én nem vagyok romantikus alkat, de nagyon szeretem. Feltéve, ha nem érződik kilométeres körzetekből, hogy a pasi fanyalog a dologtól és csak magára kényszeríti a jófiú szerepét, hogy minél hamarabb a bugyimba juthasson.
Persze ennek a szónak a jelentése sokat változott az idők folyamán, nem tudom te hogy érted. (A séta, a mozi és a fagyi szimplán randi, ami nem egyenlő az udvarlással.) Nem vagyok se feminista, se konzervatív, jobban szeretem az egészet egy teljesen új megvilágításba helyezni.
Szerintem annak van értelme, amikor adsz időt, hogy megismerjétek egymást, kedvesen és tisztelettel fordulsz a lányhoz, ezzel is bizonyítva, hogy megéred a pénzed. Az ajándékoknak sem az ára, sokkal inkább a jelentése számít. Régebben az udvarlással bizonyították, hogy jó férjek lesznek. Szerintem jó bemelegítés, hogy hogyan kéne viselkedni egy valódi kapcsolatban. Egyedül az egyoldalúságát nem pártolom, de szerencsére ma már elég függetlenek ahhoz a nők, hogy ne forduljon ilyen elő.
18/L
Ha van palija akkor nem,én a buszon szemeztem egy lánnyal tegnap,nem vettem észre, hogy a barátja ül mellette...
A pasas jött felém, a busz meg épp megállt,gyorsan ugrás lefele oszt gyaloglás 40 percig minthogy azzal a buldózerrel bajba keveredjek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!