Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem szeretik azt, ha jól meg vannak dugva?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 18:51
1/9 anonim válasza:
Most ez alatt a durva szexet érted? Én inkább az érzéki együttlétért vagyok oda. 32/N
2/9 anonim válasza:
Mindenki mást szeret. Én speciel imádom.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom honnan vetted, hogy nem..:D
Én is szeretem.
22L
5/9 anonim válasza:
Én imádom, amikor már sajog a puncim tőle. 26N
7/9 SisterAbigail válasza:
Én csak úgy szeretem. Inkább azt mondanám,hogy a pasik 80%-a azt hiszi eléggé megdugott egy nőt, és elégedett a teljesítmenyevel, de őszintén még csak 1 pasinak sikerült úgy, hogy azt gobdoljam, na igen, ez az, így kell kegyetlenül megdugni valakit. Én szeretném, nektek nem megy :D de persze valószínű nem volt hozzá megfelelő az aktuális...
24/n
8/9 anonim válasza:
Dehogy nem, de eddigi talán 2 srácnak sikerült elérnie ,hogy lábra is alig tudjak állni. Persze vannak lányok akik nem szeretik a kemény szexet.
21/L
9/9 anonim válasza:
Nem minden nő szereti, van aki csak nem meri bevallani, de én imádom például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!