Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért akadt ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért akadt ki?

Figyelt kérdés
Barátnőm (Fiú vagyok) facebookjából írtam egy lánynak, hogy anyád hogy van. Ez történt múlt héten, azóta engem letiltott a csajommal meg nem áll szóba fb-n. Miért akadt ki?
2015. aug. 4. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Htát elöször is az anyával kefélél valaha ? másodszor lehet hogy sértönek találta az "anyád" szot az "anyukád" helyett. harmadszor :lehet aszt hitte hgy szexeltél az annyával és ezért mérges lett . Haver én azt tanácsolom hogy máskor ne anyád ot irj hanem anyukádat . Bár az igaz hogy a nöket nehéz megérteni de amugy lehet hogy más miatt mérges Haver sajnállak hogy ezt csinálja veled egy csaj :(
2015. aug. 4. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Na és haver én ritkán használok fb t a csajaimal inkáb találkozni szoktam ritkán fb mert mindig össze veszek velük .EZért ajánlom hoghy kevesebb fb több találkozás élőbe . Na meg ha visza hódítanád akor irhatsz neki szerelmes dalt is én nem tom hogy segít e de a lányok szeretik az ilyen fiúkat ! Na ha ezek után is utál szard le magasról keress jobat ugy is fogsz találni :)
2015. aug. 4. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy sértőnek találta az "anyád" szót?

Ne meg már szerintem ő szégyenli magát hogy mekkora idióta vagy.. :(

2015. aug. 4. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
"írtam egy lánynak, hogy anyád hogy van" Elmesélnéd, hogy ezt miért is irtad? Na meg miért nem a sajátodrol? (De öszintén!)
2015. aug. 4. 19:21
 5/6 Zedricht ***** válasza:
En ezt spanomnak szoktam irni ha kocsogoskodunk egymassal:/
2015. aug. 4. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt inkább ne gyakorold :"D

Hogy miért akadt ki? Hát azért kedves kérdező, mert nem hiszem ,hogy te örülnél ilyen üzenetnek.. Kérj tőle bocsánatot és biztos minden oké lesz...

2015. aug. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!