Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strand és kellemetlenségek egy fiú előtt?
Röviden: van egy fiú,aki tetszik,most utólag tudtam meg 1 év után,hogy én is tetszettem neki(állítólag,nem tőle tudom). Találkozót szerveztünk strandra,és felmerült az az ötlet,hogy hívjunk meg pár embert. Ő is bekerült a listára.
Szóval,ha eljön,akkor elég nagy sz*rban leszek,ugyanis kövér vagyok! :(
Amíg ő ismert,és állítólag tetszettem neki,akkor is kövér voltam. Először felfogtam optimistán,lesz ami lesz,most viszont azon gondolkodom,hogy nem is viszek fürdőruhát,csak elmegyek egyet velük beszélgetni,mert szégyenlem magam. Eddig nem hordtam amúgy sem bikinit,idén jutottam el oda,hogy nem érdekel a világ,felveszem. Viszont amúgy is rosszul érzem magam benne,nemhogy egy olyan személy előtt,aki előtt topmodellnek kéne lennem.
Szerintetek mit tegyek?
Fiúk,ha tényleg tetszem a srácnak(mert ugye ez sem 100%),és tudja jól,hogy milyen vagyok,akkor mekkora csalódás lesz neki ruha nélkül látni???
Elég hosszú idő telt el azóta,amióta egy társaságba voltunk,így a pici változásokat is elég nehéz lesz feldolgoznia,nem akarom bikinivel elcseszni a "lehetőségem".
Véleményt elfogadom,ha negatív akkor is,és mindenkit csak zöld kézzel pontozok,aki nem "anyukámat" hozza szóba.
Köszönöm a válaszokat,szerintem inkább maradok rövidbe :)
Amúgy a főbb bajom,ha csontsoványra fogynék,akkor sem lennék olyan,amilyen szeretnék lenni,mert bizony a csontjaimmal nem tudok mit kezdeni. Én kicsi,törékeny lány szeretnék lenni,de sajnos nem olyan vagyok. :(
Amúgy a "van mit fogni" kategóriába sorolnám magam inkább,szóval mellel,seggel,hassal,combbal nem fukarkodott a teremtő.Sportolok,igaz keveset,de az egészséges mennyiség megvan.
Amúgy azért furcsa egy kicsit a helyzet,mert szép sem vagyok/én nem a 3 pattanásom miatt,hanem mert alapból ronda arcszerkezetem van,ami úgyszint veszett ügy,mint a testszerkezetem/,nincs bennem semmi különleges.
Mások véleménye is érdekelne még :) Nyugodtan írjatok :)
Ha masszív testalkatú vagy menj el bokszolónak :D
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!