Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha gimiben nem akarom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha gimiben nem akarom sminkelni magam?

Figyelt kérdés

A fiúkat ez mennyire zavarja? 15/l

(Max szempillaspiral, semmi alapozo meg ilyenek)

2015. júl. 31. 11:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Több pasi ismerősöm mondta, hogy jobban szeretik a természetes dolgokat, csak ezt sok lány nem tudja. :) Attól is függ, milyen a bőröd. Ha nem különösebben zsíros, pattanásos, szerintem nincs szükség sminkre. Én sem sminkelek, a szempillám meg természetesen fekete, még alul is. 17/L
2015. júl. 31. 11:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem is kellene semmivel :D
2015. júl. 31. 11:23
 3/18 anonim ***** válasza:
5%

Ne menj smink nélkül. Nem fog jól esni,ha a szerelmed rád se néz,mert szőke a szemöldököd,meg hófehér a bőröd.

Alapozó,szemöldök kihúzás,kis szájfény,és már nem vagy csúf.

18F

2015. júl. 31. 11:26
 4/18 E1D1E ***** válasza:
100%

Én fiúként nem igazán szeretem a sminkelt lányokat, mesziről lehet, hogy jól néz ki de puszit adsz az arcára átragad a smink és a csillám fele (blee).

De én csak egy voltam. A többiek lehet, hogy máshogy vélekednek.

Ha valaki szép, akkor nincs szükség sminkre, aki meg nem szép, azon meg max egy picit javít a dolog.

De én ellenzem.

Már olyan is átfutott az agyamon, hogy a lányok ezzel versengenek egymás közözz.

2015. júl. 31. 11:28
 5/18 mNoémi válasza:
Én is csak szempillaspirálozom magam meg korrektor. 15/l
2015. júl. 31. 11:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne sminkeld magadat és filccel se rajzoljál magadnak szemöldök pls! (Undorító)
2015. júl. 31. 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
szemöldököt* :D
2015. júl. 31. 11:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kötelező a smink, mondjuk nem árt ha a szemöldököd szépen szedett, és ápolt a bőröd. Arany középùtnak javaslom a szemceruzát.
2015. júl. 31. 11:48
 9/18 anonim ***** válasza:
1%

Akkor meg menjél smink nélkül,nem leszel szép,senkinek nem fogsz tetszeni...

És pontozzatok le megint.

2015. júl. 31. 11:49
 10/18 A kérdező kommentje:
Sosem sminkeltem magam, a bőröm ápolt, a szemöldökömet szedem,a szemceruzat meg csak elkenném. Igazából nem látom értelmét.
2015. júl. 31. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!