Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok, nektek mi az ideálotok?
Érdekel, hogy a korombéli lányoknak úgy általánosságban mi tetszik, a leírt válaszokból megpróbálok össze rakni valamiféle átlagot.
Először is leírom magamat (legalábbis azt, amilyen vagyok, tudtommal).
Sötét szőke hajam van
Kb. 170cm magas vagyok
Barna-zöld szemeim vannak
Vékony ajkaim vannak
Vékony vagyok, nem vagyok agyon gyúrva, de mell és hasizmom van, meg persze a karomon is
Hosszú vékony lábaim vannak
Ápolt vagyok (de nem metroszexuális)
Ruhákban az elegánsakat szeretem, szűk, világos póló, ing, kalap(nem sapka), szűk, sötét farmer, és sötétebb vászon cipők
Belősnél leginkább azokat írom le, amikben biztos vagyok
Tájékozottabb vagyok a koromhoz képest, könyveket olvasok (nem vagyok könyvmoly), társasági életem van, rengeteg zenét hallgatok, nem beszélek ki embereket a hátuk mögött (barátokat főleg nem), ha valami nem tetszik, kiállok magamért, ha kell, megvédek másokat és semmiféle képpen nem csalnám meg azt, akim van.
Ui.: az ideálotokon kívül még leírnátok azt, amit változtatnátok bennem? Valaszaitokat előre köszönöm.
16/f
Az ideálom: sötét szemek, kicsit sötétebb haj, magas (min 180, Legyen kicsit kigyúrva, de ne vigye túlzásba, ne legyenek nagyon vékony lábai, legyen helyes :D. Ez csak a külső mert ha belsőt is leírom egy oldalba nem fér el :D
Amit rajtad változtatnék:semmi :D szerintem jól nézhetsz ki így ahogy vagy, bár nem az én típusom. Ennyiből a személyiségedet nem tudom megmondani, de jófejnek tűnsz. Ritka manapság az olyan aki nem beszéli ki a barátait és még olvasni is hajlandó :D Sőt megvédesz másokat..szerintem ez egy értékes dolog. :)
16/l
Az én ideálom a barátom. :D
Jó mondjuk... szeretem a magas srácokat, bár ő 175 cm. :D
Világos barna/szőkés, felállított haj de nem olyan páwásan, hogy oldalt kb. kopasz felül 15 cm hosszú. :D Barna szem, az arccsontozata elég karakteres, ez teszi helyessé szerintem. :) Ééééés ajak ill. nyelv piercingje van. :D Imádom. Alkatra ő is inkább vékonyabb.
Belső: társasági élet, megbízhatóság, ne 'nyávogjon' minden hülyeség miatt - sok ilyen srác van, el sem hinnéd... ne legyen hatalmas egója. Szóval amiket leírtál az tökéletes. :)) (Bár nekem fontos még, hogy hasonló zenei ízlésünk legyen.)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!