Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-17 éves lányok, nektek mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-17 éves lányok, nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy a korombéli lányoknak úgy általánosságban mi tetszik, a leírt válaszokból megpróbálok össze rakni valamiféle átlagot.

Először is leírom magamat (legalábbis azt, amilyen vagyok, tudtommal).

Sötét szőke hajam van

Kb. 170cm magas vagyok

Barna-zöld szemeim vannak

Vékony ajkaim vannak

Vékony vagyok, nem vagyok agyon gyúrva, de mell és hasizmom van, meg persze a karomon is

Hosszú vékony lábaim vannak

Ápolt vagyok (de nem metroszexuális)

Ruhákban az elegánsakat szeretem, szűk, világos póló, ing, kalap(nem sapka), szűk, sötét farmer, és sötétebb vászon cipők

Belősnél leginkább azokat írom le, amikben biztos vagyok

Tájékozottabb vagyok a koromhoz képest, könyveket olvasok (nem vagyok könyvmoly), társasági életem van, rengeteg zenét hallgatok, nem beszélek ki embereket a hátuk mögött (barátokat főleg nem), ha valami nem tetszik, kiállok magamért, ha kell, megvédek másokat és semmiféle képpen nem csalnám meg azt, akim van.

Ui.: az ideálotokon kívül még leírnátok azt, amit változtatnátok bennem? Valaszaitokat előre köszönöm.

16/f

2015. júl. 30. 20:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem zavar. Vagyis megnyugodtam.:D Nem akartam senkit megbántani, csak a véleményemet leírtam és néha elég nehezen tudom abbahagyni, ha belekezdek valamibe.
2015. júl. 30. 21:34
 12/40 A kérdező kommentje:
Az is a kérdés lényege, hogy leírd a véleményed. :)
2015. júl. 30. 21:40
 13/40 anonim ***** válasza:
Találkoztam már olyan kérdezővel, aki ebbe belekötött, tehát már nem tudom mikor mennyi az elég vagy a sok. :)
2015. júl. 30. 21:42
 14/40 A kérdező kommentje:
Jöhet bármi, hideg-meleg. :D
2015. júl. 30. 21:48
 15/40 anonim válasza:

Szerintem nem lehet ennyi informacio alapjan megmondani h milyen ember vagy. Se kulsore se belsore. Ez edes keves velemeny alkotashoz. Nyilvan ezek jo tulajdonsagok, de nekem furcsa h pl. nem beszelsz ki masokat. Lassuk be az emberek nagyszazalekban mas emberekrol beszelnek :) szerintem ez nem bun, inkabb termeszetes :)

ha igazak amiket felsoroltal szimpatikus vonasaid vannak, de ahogy mondtam ennyibol nem igazan lehet megallapitani milyen is vagy valojaban :)

Nekem van idealom,de annyira nem szamot tevo, h eddigi ket baratom kinezetenek koze sem volt az olyan tipusu pasiknak akik tetszenek nekem:D en a ferfiasabb embereket szeretem. Ezzel osszefugg h 20 felettiekkel szeretek ismerkedni, nekem az valamiert imponal biztonsagot ad. De persze ha valaki szimpatikus es 20 alatti azt is szivesen fogadom :) tetszik a borosta, a vekony test nekem annyira nem jon be. Inkabb nagy barna szembe neznek bele, de ez sem lenyeges. Belsore a legfontosabb h beszelgetni tudjunk. Ha megvan a kommunikacio akkor abbol adodoan le lehet vagni h egy hullamhosszon vagyunk e olyan szinten is :) a humor nekem is lenyeges, az ertekek is baromi fontosak. Ne itelkezzen, legyen nyitott mas es uj dolgokra. Es nekem az ha kozvetlen akkor mar szerzett is egy plussz pontot :) nem igazan szeretem ha valaki feszengos. Kinosan erzem magam tole. 15L

2015. júl. 30. 22:44
 16/40 anonim ***** válasza:

Egész jó..egész jó..

Nos, nincs ideálom, nem is volt, és nem is lesz!

Engem leginkább az apró borosta, erős karok tudnak "megfogni".:DD ez de nagyon félreérthető.xd

A vicceket mindig két szempontból nézem, próbálom kivenni, h mi volt az értelme.

Na, de.

Már ha ideál nincs, elvárás az van!

Ápoltság, humor, őszinteség (!!!), átlagos testalkat. A kockás has az nem az én világom. :D

A lényeg, h magaddal legyél tisztában, a hibáiddal is! Így tudsz rajtuk csiszolni, javítani. Ahogy előttem írták, vki egyszer a hibákkal együtt fog szeretni! ;) soha ne add fel, légy erős,kitartó.. Mint egy igazi férfi! Csak tökösen, ám! :P

16/L

2015. júl. 30. 22:49
 17/40 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán persze én is szoktam mondani egy és mást, olyanokról, akik nem a baráti köreimben vannak, de inkább csak hallgatom a többieket, mert érdekel ki mit gondol kiről. Azt, hogy a barátaimat főleg nem, azt úgy értem, hogy nekik szemtől szemben megmondok bármit, legyen az építő jellegű kritika, vagy sem. Nem szeretem hátba támadni a barátaimat. És abban teljesen igazad van, hogy ennyiből alig lehet bármit is megallapitani, leginkább a leglényegesebbeket írtam le, pl. kicsit steríl vagyok, már csak attól is herótot kapok, hogy ha a kuka felett elemelem a kezemet, rögtön késztetést érzek a kézmosás iránt.
2015. júl. 30. 22:53
 18/40 anonim ***** válasza:

Nekem egész szép ideálképem van:

A hajból a szőkét szeretem, de a lényeg, hogy szép legyen, ne rövid (mondjuk vállig érőnél rövidebb) és lehessen beletúrni.

A testalkatra pont jó, amit leírtál, lényeg, hogy ne legyen "husis" ( van aki pont az ilyen pasikat szereti, de én nem).

Szemszín mindegy, de legyen szép, "vesszek el a szemében" :)

Az arca is fontos, legyen legalább kicsit jóképű.

Fontos, hogy legyen nálam magasabb ( 164 cm vagyok, szóval nem túl nehéz :) )

Legyen kedves, vicces (ez nagyon fontos, hogy legyen jó humora), és ne legyen barom, bunkó, macsó. Nem azt mondom, hogy egy sápadttwilightvámpír legyen, legyen férfias stílusa, és legyen jobb nálam jó pár dologban, nyűgözzön le. Jó, ez így leírva furán hangzik, a fejemben jobban néz ki :)

2015. júl. 30. 23:21
 19/40 anonim ***** válasza:
Nekem sincs idealom, de nekem is szimpi vagy ;). Es nem akarok butának tűnni, mert nem vagyok az, de mit jelent az, hogy metroszexualis?
2015. júl. 30. 23:25
 20/40 anonim ***** válasza:

Utolsó: Wikipédia szerint, olyan nagyvárosokban egyedül élő férfiak, akik sokat költenek kozmetikumokra, fodrászra, divatra stb.

De hétköznapi használatban szerintem inkább olyanra mondják, akik el sem jön a tükör elől, állandóan a hajával, ruháival van elfoglalva. A mai 'páva' srácokra tudnám ezt a jelzőt illeszteni. :D

2015. júl. 30. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!