Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek szerintet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek szerintetek erez valamit?

Figyelt kérdés

Ban egy fiu aki nagyon sokaig tetszett nekem de csak baratilag kozeledett felem meg nem is hiszem hogy barmkt erzett...es most mar nem is nagyon erdekel ez a fiu de viszont most en baratkent tekintek ra viszont o lehet hogy nem?

Sokat szoktunk chatelni es mindig ir et meg puszilos fejeket meg nagyjabol mindent elmond ha tortenik vele valami ha talalkozunk akkor megolel meg volt hogy megdicsert hogy milyen szep vagyok meg a multkor a baratnom mondta hogy a fenekemet bamulta meg van hogy zavarba jon meg inkabb velem tolti az idejet mint massal...es sok mindent lemond azert hogy lasson meg volt olyan hogy elkoszontunk es ugy ereztem hogy meg nez mar eleg messze voltam hatrafordultam es nezett...mit tegyek? Vagy probaljam meg vele vagy valahogy kozoljem vele hogy mar nem nagyon...vagy egyaltalan szerintetek tetszek neki vagy ilyesmi?

bocsanat hogy nem irtam ekezetet csak normalis valaszokat kerek...

2015. júl. 30. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Az elmondásod alapján nagyon bejössz neki. Ha te nem érzel iránta semmit akkor udvariasan koptasd le, de ha ő is bejön neked akkor hajrá :D
2015. júl. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!