Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek át lettem verve?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek át lettem verve?

Figyelt kérdés
2 hónapja van barátnőm, akit nagyon szeretek. Júli 18-án el ment a nagyszüleihez, 2 hétre. És pár napig úgy tudtunk beszélni, hogy a barátnőjével üzengetett. (csak, annyi hogy ott nincs net) 22.-ig tudtunk üzengetni egymásnak, aztán a barátnője azt, mondta hogy ő megy nyaralni. De, viszont már 28.-tól tudunk újból üzenni egymásnak, mert akkor megy haza. De, már szerda van. A barátnőjéről se tudok semmit, és a csajomról se. Szerintetek most, mi van ?
2015. júl. 29. 09:27
 1/5 anonim válasza:
Ezt én sem nagyon értem. Sehogy se tudod elérni a barátnődet? Próbáltad a nagyszüleit?Vagy most arra célzol, hogy megcsal-e?
2015. júl. 29. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, most arra célzok hogy lehet hogy megcsalt már. Vagy valami hasonló. Múlt hét szerdától, nem hallottam róla semmit.
2015. júl. 29. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőjével tud beszélni, veled miért nem? A telefont is feltalálták már, nem csak a facebook chat van a világon :) Hívd fel.
2015. júl. 29. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet tul komoly kapcsolat, hogyha még a telefont se veszi fel legalább kétnaponta. Ha meg azzal jönne elő, hogy lemerült, akkor se lehetsz neki tul fontos, hogy fel se tölti és nem is hiányol. Egyébként hány évesek vagytok?
2015. júl. 29. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő Magyarországon lakik, én pedig Szlovákiában. Ezért nem tudjuk egymást hívni. És 16 évesek vagyunk...
2015. júl. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!