Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Több, mint 2 és fél éve vagyunk együtt a párommal - nagyon szeretjük egymást, de most úgy érzem át lettem verve.
"egy élettársi szerződést is a vagyoni dolgok miatt, mert hát neki az nagyon fontos és anélkül nem is akar semmit."
"meg van róla győződve, hogy én kizárólag a vagyona miatt vagyok a fiával."
"ez most egy olyan lépés volt, amit nagyon nehezen tudok lenyelni."
Minden tiszteletem apukáé, ha már a fia hülyének született, legalább neki van esze. köszönjük emese
nézd neked pont semmi közöd ahhoz, hogy az ő SAJÁT vagyonukat hogyan hajlandóak egy élettársi kapcsolatban kezelni.
jó hogy nem kérdeztek meg, nem a te lóvédról szolt a paír. ja hogy te a sajátodnak érezted már? na látod, pont ezért irodott az a cetli.
Első vagyok. Én neked adok a kommunikáció hiánya miatt igazat, tök mindegy, hogy kinek mennyi pénze van, le kell ülni, és meg kell beszélni.
Amúgy az utolsóra reagálva, követelheted azt a vagyonszaporulatnak a felét, amivel a vagyonotok az életközösség alatt nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!