Át lettem verve vagy nem?
Figyelt kérdés
Az egyik sportfogadó oldalon az Al Hilal Riyadh vs Al Faisaly Harmah (2-1 -es végeredmény a haziaknak) meccsre fogadtam 0,0,-0,5 -es ázsiai hendikeppel 2.00-ás szorzóval a hazaiakra (Al Hilal Riyadh). Korábban még soha nem fogadtam, de eddig úgy tudtam, hogy ennél a típusú fogadásnál (0,0,-0,5 hazai) akkor nyerek ha a hazai csapat nyer (1,5-1 eredmény a hendikep alapján). Azonban az a helyzet, hogy a feltett tét (200 Ft) 50%-át kaptam vissza ami a döntetlen esetén érvényes (kombinált hendikep). Na most, az a kérdésem, ha a hazai csapatra fogadtam 0,0,-0,5 hendikeppel és 2-1-es hazai győzelem született, akkor nem a tét*odds összeget kellett volna megkapnom? Bocs lehet hülyének néztek, de nekem ez akkor sem világos. Milyen eredmény kellett volna ahhoz, hogy a hazaiakra fogadva nyerjek? Pls normális válaszokat adjatok, noob vagyok a sportfogadáshoz. xD2014. jan. 3. 17:36
1/3 hookuszpook válasza:
Ha minden így van, ahogy írtad, akkor ezzel a fogadással, ezzel a végeredménnyel nyertél. Viszont látatlanban van egy olyan gyanúm, hogy a félidő eredményére tippeltél.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg így történt ahogy leírtam. Esetleg chat-en foglalkoznak ilyen jellegű problémákkal, vagy inkább jobb ha email-t írok nekik?
2014. jan. 4. 12:09
3/3 hookuszpook válasza:
Nincs különbség, hogyan keresed őket. Ha van chat, próbáld meg azt, gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!