Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor át lettem verve vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Egy házibuliban találkoztam egy csajjal. Már alőtte is ismertem, megttszett, de ott.. Teljesen elbűvölt. Csak figyeltem őt, szerelmes lettem. 17 éves, de hihetetlen, mennyire éretten gondolkodik. Úgy éreztem, meg kell őt szereznem, sosem találkoztam még hozzá hasonlóval. Azt mondta, más is tetszik neki, de nem kizárt, hogy én is. Másnap bejelöltem Facen, azóta sem jelölt vissza, hiába keresem, semmi... Azt mondta, "majd találkozunk", ezzel elviharzott a buli után. Most akkor átvert?? :((( 21F2013. dec. 4. 20:59
1/4 anonim válasza:
A lehet az még nem igen. - és a csaj nem mondta, hogy igen tetszel neki. Szerintem csak nem akart megbántani:D Nem tudom mit sírsz.
3/4 anonim válasza:
egy hàzibuliban kiderul, h milyen èretten gondolkozik egy 17 èves csaj. na itt meg is bukott a mutatvàny :D aki annyira èrett, h nem kèpes a szemedbe mondani, h nem akar toled semmit, inkàbb eltunik szò nèlkul XD
am te is tok èrett vagy, h 21 èvesen nem veszed a lapot.
4/4 anonim válasza:
a csaj már nyilvánvalóan a babaruhákat nézegeti, csak azért nem válaszol. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!