Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas lány vagyok. Ötlet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas lány vagyok. Ötlet, vagy bármi, hogy kicsit jobban eltudjam magam fogadni?

Figyelt kérdés

Körülbelül 176 cm vagyok, 64-65 kg. És mivel még 16 sem vagyok, valószínű, hogy növök még.

A korosztályomban pedig inkább több a nálam alacsonyabb srác, mint magasabb.

Megállapításom szerint az arcom az elfogadható kategória, sportolok is, de valahogy mégsem találom a helyem egy fiúkkal való ismerkedés során.

Nem arról van szó, lehet velem hülyülni és nyitott is vagyok indenre, elég közvetlen személyiségem is van...csak a magasság...

2015. júl. 28. 20:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jesszus, örülj neki, hogy magas vagy:D én 178 cm, 60 kg és én is 15 éves lány vagyok és imádom:D oké, tényleg sokszor van, hogy magasabb vagyok a fiúknál, de ettől függetlenül vannak nálam magasabbak is.:D Szerintem jó dolog a magasság, de lehet velem van a baj...:D
2015. júl. 28. 20:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :))

Én is szeretném a magasságom, a röplabdához is rendkívül hasznos a sáncnál és az ütéseknél :D de amint megkedvelem vagy elfogadom vagy bármi ilyesmi, mindig jön(nek) valaki(k) akik ezt lerombolják...

2015. júl. 28. 20:42
 13/21 anonim ***** válasza:
# 11 vagyok. nagyon sokáig én sem fogadtam el a magasságom, évekig rosszul éreztem magam miatta.. aztán észrevettem, hogy milyen sokan dicsérik a magasságom, hogy valójában tényleg esztétikusabb, mint a kicsi, tömzsi alak (senkit sem leszólni akarok!) és végül megszerettem annak ellenére, hogy sok fiúnál vagyok magasabb, sokan (akik irigyek) beszóltak. De rájöttem, hogy senki sem bizonytalaníthat el, mert ezen nem tudok változtatni és miért is szeretnék, ha egészséges vagyok (pláne szerintem szép is a magasság)? Gondolj a modellekre. ;) :D
2015. júl. 28. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
178 cm-es, 58 kg-s, 15 éves lány vagyok. Nyugi, nem vagy egyedül. :)
2015. júl. 28. 20:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Ti aztán vékonyak vagytok :O
2015. júl. 28. 21:20
 16/21 A kérdező kommentje:
#11 és hány évesen tudtad magad elfogadni? :)
2015. júl. 28. 21:21
 17/21 anonim ***** válasza:
13 évesen kezdtem elfogadni és most, 15 évesen már teljesen elfogadtam, sőt, szeretem a magasságomat.:D
2015. júl. 28. 21:23
 18/21 anonim ***** válasza:
A Victoria's Secret-nél minimum 175 centisnek kell lenni, és szerinted milyen nöre vágynak a férfiak?
2015. júl. 28. 21:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Dögös, belevalóra :DD
2015. júl. 28. 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez segít, én oda vagyok a magas lányokért :D Bár te nem esel bele abba a kategóriába, igazán nem vagy OLYAN magas, az olyan 185 cm-től kezdődik :] 193 cm 16/F
2015. júl. 28. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!